Espai Mataró Connecta: més de 900 metres quadrats. Foto: R.Gallofré
Espai Mataró Connecta: més de 900 metres quadrats. Foto: R.Gallofré

68.000 euros per millorar l’acústica de l’Espai Mataró Connecta

L’Ajuntament licita unes obres ja previstes per posar panells absorbents que minimitzin el ressò

Cinc mesos després d’inaugurar-se, l’Espai Mataró Connecta tindrà obres de nou. En aquest cas es tracta d’una intervenció ja prevista per millorar-ne l’acústica. Les obres s’estan licitant i costaran 68.860 euros a l’Ajuntament de Mataró.

L’Espai Mataró Connecta és el “segon ajuntamenti concentra l’atenció ciutadana en aquest equipament a la Plaça de la Muralla de Mataró. Disposa de diferents espais d’atenció, participació i interactuació ciutadana i està dividit en dos espais, una sala d’actes polivalent i l’equipament en sí, amb diferents sales per a ús i feina tant del propi Ajuntament com d’entitats o ciutadania amb l’administració.

Les obres que es faran ara no alteraran el funcionament del propi equipament. Consistiran en la instal·lació de panells absorbents en sostres i parets per tal de millorar les condicions acústiques de tot l’Espai Mataró Connecta, mirant de pal·liar reverberacions i ressons. Les obres ja estaven contemplades i tenen el pressupost de quasi 69.000 euros amb l’IVA inclòs.

Pendents del Times Square

No serà només aquesta intervenció a l’Espai Mataró Connecta i a la veïna Oficina de la Transició Ecològica la novetat a la zona de la Plaça de la Muralla. A més d’obres previstes de millora de la plaça en sí, resta pendent la instal·lació de la pantalla de leds que ha de dinamitzar la zona, el conegut com Times Square de Mataró.
 

Comentaris (5)

Times Square Fa 8 mesos
Ara que s'ha de racionalitzar el consum d'energia elèctrica, a Mataró trindrem un gran despilfarro amb els llums del Times Square de la plaça de la Muralla. Imbecilitat rere imbecilitat.
Mataroní empipat Fa 8 mesos
Imagino que aquesta pasta després li reclamaràn a l'arquitecte que va firmar el nyap, no???
Lamentable...simplement Fa 8 mesos
Vinga a posar diners en un edifici i model de gestió que en menys d'un any es veurà com no viable. Arracona a la gent dels barris. David, David... Amb el temps t'hem conegut
Papa Emeritus Fa 8 mesos
¡Pero si lo acaban de hacer! Esto es un disparate
Simplement INSULTANT Fa 8 mesos
Només veus la gent que malament ho passa i els equipaments fora del centre estan deixats completament. Total locals pobres per gent pobre però vinga a posar diners aquí. Bote, simplement insultat.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive