Noves altes a l'Hospital de Mataró.
Noves altes a l'Hospital de Mataró.

21 altes i dues morts més a l'Hospital de Mataró per coronavirus

Hi ha menys professionals aïllats que en la darrera actualització i es mantenen les dades a la UCI.

Les dades de l'Hospital de Mataró s'han actualitzat en les darreres 24 hores amb un creixement en ingressats i defuncions. En el primer cas hi ha actualment 172 ingressats, mentre que han mort 31 persones, dues més que el dia anterior. En el cas de pacients a la UCI hi ha 22, quan ahir n'eren 23. Com a dades positives n'hi ha dues: la primera, que han baixat els professionals en aïllament. Eren 212 i avui en són 196. La segona, que ja s'han donat 74 altes, un creixement de 21 persones respecte les dades anteriores, que n'eren 53.

D'aquesta manera, els números de pacients ingressats han seguit pujant en un ritme similar al dels últims dies, mentre que les defuncions han crecut en dues persones però sent números inferiors als que vam veure a principis del cap de setmana passat. L'Hospital de Mataró segueix treballant per aconseguir aturar els efectes del coronavirus, i de moment es mantenen en números estables els que es troben a la UCI amb les afectacions més greus. Fa dies que ens movem en la vintena de casos.

Pacients de totes les edats

En una entrevista a capgros.com amb el doctor Lluis Force, de la Unitat de Malalties Infeccioses, va explicar que els pacients eren de totes les edats i que el virus no entenia de franges: "Pot afectar a qualsevol persona de qualsevol edat. Està clar que les persones més grans de 65 anys i que tinguin altres malalties cròniques poden tenir més problemes, però la realitat és que a l'Hospital hi ha molts pacients joves. La meitat tenen menys de 75 anys. Molts tenen menys de 65 anys. Molts també tenen menys de 55 anys. La resposta i afectació és molt variable, de moment no tenim un patró". Per això cal seguir el confinament, per ajudar als serveis sanitaris a mantenir el pols al virus.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive