-
-

S.F.

12 empreses més mostren la seva intenció d’instal·lar-se al TecnoCampus

Hi ha 22 companyies en total que han signat el preacord per ocupar la torre TCM2

El TecnoCampus Mataró-Maresme ha firmat 12 preacords més amb empreses que tenen la intenció d’instal·lar-se a una de les torres del futur Parc Tecnològic. En total hi ha actualment 22 declaracions d’intenció que s’haurien de concretar a partir d’ara, un cop ja està convocat el concurs públic per a l’adjudicació de l’espai destinat a empreses. Alícia Romero, presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, ha explicat que es tractava d’una bona notícia, ja que això permet que els estudiants vegin “un valor afegit” al TecnoCampus si cada cop hi ha més petites i mitjanes empreses instal•lant-se a la Torre TCM2, que actualment es troba ocupada un 57%. Antoni Uix, director del Parc Tecnològic, ha volgut remarcar que les empreses que volen venir al projecte destaquen el plus de tenir els estudiants a prop, un fet que passa a l’inversa amb els estudiants. Per ell, això permet potenciar “les pràctiques dels estudiants i els treballs de final de carrera”.

Entre les noves companyies que han fet aquesta declaració d’intencions hi ha tres que formen part del projecte Incubadora, ja sigui perquè estan instal•lades allà mateix o perquè hi estan adherides: Incod, SLS International i Porec. Se li afegeixen d’altres ja conegudes a la capital del Maresme com Bitlonia o l’àrea d’innovació de la Fundació el Maresme. Sabàtica, Innoget, Infomar, Tallers Gil-Bo, Amarranseco . Ambarvs i Ipnology completen la dotzena d’empreses que s’han presentat avui, i que van des de treballs de traducció i localització a projectes educatius, màrqueting digital o productes de millora d’eficiència del consum d’aigua, entre d’altres.

Les empreses han anat explicant la seva naturalesa i algun dels motius pels quals han decidit entrar en el projecte. Les provinents de la Incubadora han assegurat, com per exemple Porec, que es tracta de “la trajectòria natural que tenim a Mataró”. Alguns, com Bitlonia o la Fundació Maresme, volen dedicar recursos concrets en la seva facció al TecnoCampus. En el primer cas, crear un “laboratori que pretén ser referent a Internet a l’hora de generar negoci”, mentre que en el segon es vol potenciar tot el que estigui lligat amb la tecnologia a favor de les persones amb disminució psíquica. També hi ha empreses singulars,com és el cas de Gil-Bo, que està dedicat a la mecanització de precisió en sectors d’alta tecnologia i aeronàutica i que ha destacat com un dels avantatges de treballar al TecnoCampus el fet de la imatge: “ Entenem el parc tecnològic com una aposta estratègica, hem de diferenciar-nos de la competència i fer reunions i trobades en un entorn com aquest pot ser beneficiós”.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive