-
-

capgros.com

Mataró celebra el Dia Mundial del Teatre amb diversos actes

El Teatre Monumental obrirà les seves portes per fer-hi una visita ben especial

El Dia Mundial del Teatre se celebrarà a Mataró entre els dies 29 de març i 2 d’abril amb tres activitats a l’entorn del món de l’escena.

En primer lloc, el dimarts 29 el Teatre Monumental obrirà les seves portes per fer-hi una visita ben especial: un recorregut per la història del Teatre que començarà al moll de càrrega i recorrerà la platea, els camerinos, l’escenari... S’explicaran curiositats i anècdotes d’algunes de les obres que s’ha programat al Monumental al llarg dels més de 25 anys de vida del teatre.

La segona proposta per gaudir d’aquest Dia Internacional del Teatre arriba de la mà de l’Aula de Teatre. Un dels seus professors, el mataroní Oriol Colomer, presenta el monòleg “En Gabriel, o les confessions d’un professor de teatre”. Basada en la seva llarga experiència a l’escola municipal d’arts escèniques, l’obra escrita i interpretada per Colomer es presenta com les confessions d’un docent que reviu dalt de l’escenari l’emoció que li genera el teatre. Ho fa prenent com a referència un alumne seu molt especial, d’entre els milers que ha tingut.

Finalment, el dissabte 2 d’abril, i per commemorar el quatre-cents aniversari de la mort de William Shakespeare, La Riera es convertirà en riu de lletres, amb la participació de Biblioteques de Mataró, Col·lectiu de teatre EPMA, Grup de Teatre”El Tramvia”, Grup independent de teatre, i 15! Teatre, professors de la Mostra de teatre, Òmnium Cultural, Sala Cabanyes, TAC i Aula de Teatre.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive