-
-

capgros.com/ACN

Salut investiga un brot lleu d'urticària a Illa Fantasia

Un total de 138 menors han presentat símptomes i han hagut de ser tractats amb antihistamínics

L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha obert una investigació per determinar l'origen d'un brot lleu d'urticària al Parc Aquàtic Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt. Un total de 138 menors de quatre escoles diferents han presentat símptomes lleus, principalment als peus i, en menor mesura, a les cames i altres parts del cos. Els nens no han hagut de ser hospitalitzats, però han hagut de ser tractats amb antihistamínics i tenen una bona evolució. Com a mesura de precaució, s'ha tancat al públic la zona de pins de l'àrea de pícnic del parc, on es focalitza el possible origen del brot. Tots els afectats van acudir a Illa Fantasia aquest passat cap de setmana.

Tècnics del Departament de Salut i de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt han revisat els controls del tractament de l'aigua de les piscines i de les dutxes i els serveis, a més dels tractaments plaguicides realitzats. Com a mesura de precaució, i d'acord amb la investigació epidemiològica, des d'aquest dimarts està tancat al públic la zona de pins de l'àrea de pícnic del parc aquàtic, on es focalitza el possible origen del brot. Des d'aleshores no s'ha comunicat cap cas nou. 

Investigació del brot
L'Agència de Salut Pública ha informat que "es continua amb la investigació del brot" que i "s'han reforçat tant les activitats de vigilància epidemiològica com d'investigació ambiental, mentre s'està a l'espera de l'estudi, per part de tècnics especialitzats en plagues, de la zona de pícnic per tal d'orientar sobre l'origen del brot". Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive