Rutes gamificades pel Maresme
Rutes gamificades pel Maresme

Rutes 'gamificades' per descobrir la cultura del Maresme

Quatre rutes divideixen la comarca amb enigmes que s’han de resoldre a les ubicacions corresponents, i amb premis per als que les completin

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat unes rutes gamificades per promocionar la cultura al Maresme entre el públic familiar i jove. A través de la pàgina web http://app.turismemaresme.cat es pot accedir a les quatre rutes que divideixen la comarca geogràficament de sud a nord, només cal disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a internet i tenir activada la geolocalització. Està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

El Museu Municipal de Nàutica del Masnou, el jaciment de Ca l’Arnau de Cabrera de Mar, la Torre Verda de Caldes d’Estrac o el Castell de Palafolls són alguns dels llocs pels quals passen les rutes.

Cadascun d’aquests itineraris té entre 13 i 15 reptes als quals li corresponen una ubicació en la que s’ha de resoldre un enigma. Pot ser un trencaclosques, una endevinalla, un element amagat... i cada enigma va acompanyat també d’informació interessant i curiositats. L’objectiu és descobrir la comarca de forma lúdica, visitant els seus racons tot jugant.

A més, acabar una ruta té recompensa. Es poden aconseguir descomptes a diversos establiments de la comarca, com un 2x1 en una ruta infantil a lloms d’un ruc a Rukimon, un 10% de descompte a la masia de turisme rural Can Rosich o un 2x1 en una sortida en veler amb Cara al Vent. Les rutes transcorren per diferents municipis, motiu pel qual es pot aturar el joc i tornar-lo a reprendre un cop estiguem a la nova ubicació.

 

Comentaris (1)

Miro Fa 1 any
La cultura del Maresme ja mateix no serà catalana i si arábiga per culpa d'aquests governs traïdors amb els catalans i maresmencs. Podeu ensenyar els menes als barris i estacions.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive