El carrer Josep Soler d'Argentona, empantanegat per les obres. Foto: Ajuntament d'Argentona
Notícies relacionades
El carrer Josep Soler d'Argentona, empantanegat per les obres. Foto: Ajuntament d'Argentona

La reurbanització d'un carrer d'Argentona es converteix en un via crucis

Tota mena de contratemps i imprevistos han provocat endarreriments greus en les obres del carrer Josep Soler, que es preveu que acabin a l'abril

La reurbanització del carrer Josep Soler, un important vial d'Argentona, era una reivindicació de feia dècades per part del veïnat, de cara a resoldre els problemes de seguretat i mobilitat que patia. Però les obres, ara que finalment s'han dut a terme, estan resultant un veritable via crucis, amb endarreriments importants causats per tota mena de contratemps i imprevistos. L'Ajuntament d'Argentona ha publicat un comunicat per aclarir l'estat de les obres de reurbanització, arran dels nombrosos retards acumulats en les mateixes. Ara per ara, el nou calendari estableix que els treballs es puguin completar a finals d'abril.

Les obres han de suposar la pacificació del carrer, reclamada des de fa anys pels veïns

Les obres, que van començar l'estiu del 2021, preveuen la demolició del paviment existent per substituir-lo per una plataforma única i de prioritat per als vianants. D'aquesta manera es vol acabar amb problemes com la vorera massa estreta i d'amplada irregular, o el fet que l'estacionament de vehicles limités l'espai disponible per a vianants, a banda del deteriorament del paviment en moltes zones. Els treballs també impliquen la renovació complerta del sistema de clavegueram i el soterrament dels principals serveis bàsics. A banda, es reforça la connexió del carrer Josep Soler amb la plaça Lluís Companys i es refà la rotonda per millorar la seva funcionalitat i circulació. 

Tal i com ha reconegut l'Ajuntament, les obres s'han vist afectades en aquest darrer any i mig per per diversos contratemps i imprevistos que han obligat a aturar els treballs en diverses ocasions. Segons el consistori, un dels problemes ha estat la tardança en la presentació del projecte de soterrament de les línies per part de la companyia elèctrica, que ha trigat més d'un any en fer-ho. 

Davant d'això, el consistori ha traslladat les seves disculpes als veïns afectats, i ha lamentat els perjudicis i molèsties generats per l'actuació a la via pública, agreujat per l'incompliment del calendari i dels terminis previstos. L'organisme es compromet a vetllar per assegurar la continuïtat dels treballs i la finalització de l'actuació, prevista per a finals d'abril segons el nou pla de treball d'Aigües d'Argentona, encarregada de la gestió de l'obra.

 

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Mataroní empipat Fa 2 dies
I quins han estat els "contratemps i imprevistos"? Au va! que volem riure una mica!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive