L'alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda
L'alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda

capgros.com/ACN

Rabasseda posa la urbanització de la Riera com a prioritat del seu mandat

El nou alcalde d'Arenys de Munt assegura que les màquines començaran a treballar-hi abans que acabi el mandat

El nou alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda (ERC), assegura que les màquines començaran a treballar en la urbanització superficial de la riera abans que acabi el mandat. En una entrevista a l'ACN, afirma que aquesta és la principal prioritat del nou govern municipal (ERC, CiU i PSC): "Fins que no tinguem la riera endreçada no assolirem el nivell de qualitat urbana que cal".

En aquest sentit, Rabasseda justifica la moció de censura contra la CUP per les "polítiques de poble" i nega que hi hagi una divisió dels diferents sectors independentistes en un dels municipis més emblemàtics del procés de reivindicació nacional de Catalunya. Pel nou alcalde aquest debat pertany a l'òrbita nacional.

Riera, prioritat número u
"La riera és el punt u de les nostres prioritats. Fins que no tinguem la riera endreçada no assolirem el nivell de qualitat urbana que cal i per això volem impulsar aquest projecte amb totes les energies". Per Rabasseda l'opció de la CUP és perfectament legítima, però assegura que mantenir la riera de sorra no és una opció majoritària al poble.

Menys gerents, més serveis mancomunats
Un altre dels punts de discrepància del nou govern municipal amb els exdirigents de la CUP és en relació a l'organització interna de l'Ajuntament. L'alcalde d'ERC ha anunciat que se suprimirà l'empresa Aloc de serveis mediambientals i, en conseqüència, se suprimirà també una de les tres places de gerent que hi ha a l'estructura municipal.

També s'estudiarà el futur del gerent propi que té l'Ajuntament: "Cal veure com està l'organització interna per decidir la millor opció d'eficiència". El que segur que sí continuarà és l'empresa municipal d'aigües, després que l'anterior govern decidís municipalitzar aquest servei en detriment de SOREA: "La nostra proposta era d'empresa mixta, però si funciona no s'ha de perquè modificar", afirma Rabasseda.

"El futur d'un país lliure el tenim a tocar"
És a través d'aquesta discrepància de parers en relació a la gestió de l'Ajuntament que el nou alcalde justifica la moció de censura en contra de la CUP, que va tenir lloc a principis de setembre. Segons Rabasseda no és veritat, com s'ha dit, que la moció estigues motivada per una animadversió personal amb l'exalcalde, ni que les discrepàncies amb la CUP s'hagin d'entendre com una divisió de l'independentisme.


Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive