El sol i el bon temps també poden portar problemes de salut a l'estiu.
El sol i el bon temps també poden portar problemes de salut a l'estiu.

Onze platges del Maresme reben el guardó Bandera Blava

El distintiu premia la qualitat de l’aigua de les platges i l’òptima gestió ambiental dels ports

Bandera Blava és un guardó reconegut en l’àmbit internacional que aquest 2018 ha concedit a Catalunya 123 banderes, de les quals 101 són per a les platges i 22 per als ports esportius. Onze d'aquestes platges es troben al Maresme: Malgrat Centre i l’Astillero, de Malgrat de Mar; Pescadors i La Riera, de Pineda de Mar; Garbí, de Calella; Les Barques, de Sant Pol de Mar; Canet, de Canet de Mar, Tres Micos i Kalima, de Caldes d’Estrac, i Ocata i platja del Masnou al Masnou.

Pel que fa als ports esportius, de les 22 banderes aconseguides, 3 són per a ports maresmencs. En concret, han estat guardonats el CN El Balís, el Consorci Port Mataró i el Port Masnou. El guardó, atorgat per un tribunal de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental) amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), valora i premia la gestió ambiental i la seguretat. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una òptima gestió ambiental. 

A més de les platges amb la distinció Bandera Blava, quatre més han estat reconegudes amb l’adhesió al Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere, que prioritza la qualitat i la sostenibilitat turística. Les platges van rebre els diplomes a principis d’any i en concret han estat la de Llevant de Santa Susanna, Garbí de Calella, la Gran de Calella i Roques de Calella. El segell Biosphere es basa en uns paràmetres que garanteixen la qualitat del servei al turista, centrats en els 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides a través de la primera Conferència Mundial de Turisme Sostenible.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive