Una nova línia de bus connectarà els dos Arenys i l’Hospital de Mataró. Foto: R.Gallofré
Una nova línia de bus connectarà els dos Arenys i l’Hospital de Mataró. Foto: R.Gallofré

Una nova línia de bus connectarà els dos Arenys i l’Hospital de Mataró

La nova línia de bus es posarà en marxa l’1 de març amb cinc expedicions d’anada i cinc de tornada cada dia

La connectivitat per transport públic entre Arenys de Munt i Arenys de Mar amb l’Hospital de Mataró, el seu centre hospitalari de referència era fins ara força complicada. La Generalitat ha mogut peça per reparar aquest problema i habilitarà una nova línia d’autobús que faciliti aquest anar i tornar entre els arenyencs i l’Hospital del Consorci Sanitari del Maresme.

El nou servei, operat per Sagalès, estarà format per 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí.

bus arenys

bus arenys

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, va presentar dilluns als alcaldes d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, un nou servei de bus que connectarà ambdòs municipis amb l’Hospital de Mataró.

El director de Transports i Mobilitat, ha destacat que “aquest nou servei és bàsic per donar una opció de transport públic a tots els ciutadans d’Arenys de Munt i Arenys de Mar que necessiten accedir a l’Hospital de Mataró. La població ha de comptar amb un transport públic que els acosti de forma ràpida als centres hospitalaris, donant resposta a les seves necessitats diàries.”

Comentaris (1)

mataronina Fa 9 mesos
menys mal, s'estalvien els arenyencs de patir el tren i els entorns de l'estació que donen por per a qualsevol visitant ja sigui turístic, sanitari per visitar l'hospital, estudiant, o per treballar, una vergonya i un patiment anar per l'estació i entorns, i l'ajuntament de la nostra ciutat sense fer-ne res.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive