Cotxe elèctric del Consell Comarcal
Notícies relacionades
Cotxe elèctric del Consell Comarcal

Més opcions de 'carsharing' al Maresme

El Consell Comarcal del Maresme incorpora dos vehicles elèctrics per a la plantilla de l'organisme i també disponibles per a la ciutadania

VLM Capgros 1350x366 0322
 

Diversos municipis del Maresme estan apostant pel 'carsharing', el sistema de mobilitat a través de cotxes compartits, a través de la cooperativa Som Mobilitat. Ara s'hi suma el Consell Comarcal, que ha incorporat dos vehicles elèctrics que farà servir la plantilla de l'organisme, però també estaran disponibles a la ciutadania.

Des d'aquesta setmana el Consell Comarcal comença a uitlitzar mobilitat elèctrica amb la incorporació de 2 vehicles de cotxe compartit, gràcies a un acord amb la cooperativa d'origen maresmenc. Som mobilitat.. Aquest acord facilita que els turismes que farà servir la plantilla del CCM per als seus desplaçaments laborals (de dilluns a divendres de 8h a 15h) puguin ser utilitzats també per la ciutadania fora d’aquest horari.

Segons detallen des del Consell Comarcal del Maresme, l'organisme dona amb la incorporació d'aquests dos vehicles elèctrics un nou pas cap a la mobilitat sostenible i la reducció de vehicles contaminants. A més, incorpora la filosofia de l’economia col·laborativa. L'objectiu és doble, optimitzar els recursos i avançar cap a la protecció mediambiental.

L’acord amb Som mobilitat té una vigència d’1 any, període en el qual s’avaluarà aquesta modalitat de cotxe compartit i es valorarà la seva ampliació en la progressiva renovació de la flota de vehicles comarcals composada per 9 turismes amb matriculacions superiors als 10 anys.

Seguint el model que ja està funcionant en diversos municipis, els vehicles que utilitzarà el personal del Consell Comarcal del Maresme podran ser reservats també per la ciutadania. Per accedir-hi, cal fer-se soci/a de la cooperativa Som Mobilitat amb una aportació inicial única de 10€ i registrar-se al servei de “carsharing”. Som Mobilitat explica aquí el funcionament del servei de lloguer de vehicles elèctrics.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive