El mapa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.
El mapa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Redacció

El Maresme té un nou mapa turístic

L’ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

La Nau Gaudí de Mataró, el Museu de l’Estampació de Premià de Mar o el port d’Arenys de Mar són alguns dels recursos turístics que apareixen al nou mapa que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Cada població surt representada amb un dels seus elements més característics, així com trets distintius del Maresme. Vol ser un recorregut per la comarca amable i didàctic demostrant que el Maresme té la particularitat de ser de mar i muntanya. El disseny i les il·lustracions han anat a càrrec de la dissenyadora maresmenca Marina Turró.

El mapa disposa d’un codi QR que porta l’usuari a l’aplicació Google Maps, on podrà veure tots els recursos georeferenciats. S'han imprès un total de 450 blocs en format DINA3 de sobretaula que s'estan repartint a oficines de turisme, punts d'informació turística i també càmpings i hotels. També s'han editat 6.000 unitats en format plegat, que es destinaran a fires de turisme i altres jornades.

L’objectiu és que els turistes puguin reconèixer els elements més representatius de cada municipi i serveixi com a punt d’atracció perquè els visitin durant la seva estada. També vol ser una eina pels veïns i veïnes del Maresme, per tal que puguin conèixer més en profunditat la comarca. El Consorci de Promoció Turística del Maresme també ha elaborat una sèrie de mapes de la comarca amb rutes pels principals punts patrimonials i culturals del Maresme.

 

Arxivat a:

Comentaris (7)

Audrey Fa 28 dies
Turisme ecològic, el govern ha anunciat la concessió de 3.000 milions d’euros per al turisme, un dels sectors més afectats per la crisi, que pot crear molts llocs de treball públics pimes Espanya. L’aparador del turisme ecològic intel·ligent i intel·ligent artificial connectat està a l’agenda a Espanya.
Audrey Fa 28 dies
L’Espagne veut être l’un des pays pionniers dans le développement de la 5G. L’opérateur historique Telefónica permettra à 75% de l’Espagne de se connecter à la 5G avant que ne termine l’année. Les fonds européens vont aider : 4 milliards d’euros seront destinés à ce dossier.
Audrey Fa 28 dies
Política de desenvolupament sostenible Encara en les noves tecnologies, es destinaran 4.000 milions d'euros per subvencionar la digitalització de les pimes espanyoles. L’administració pública rebrà 4 milions d’euros per digitalitzar els fons europeus que va rebre Espanya com els del 1986 quan Espanya va passar a formar part de la política europea.
Audrey Fa 28 dies
Una Espanya més ecològica. No obstant això, l'economia verda és la que ocuparà la partida de despeses més important. Els 13.200 milions d'euros es destinaran a l'electrificació de la via pública, les primes per a la compra de vehicles elèctrics i els punts de recàrrega d'aquests. També és necessari afegir prop de 7 milions d’euros per a subvencions per finançar la instal·lació de plaques solars als habitatges.
S. Abascal Fa 29 dies
Le faltan menas a ese mapa.
Ramon Fa 1 mes
Que pesaos son algunos. Da la sensación de que vivan en un sitio o en otro siempre acabarán hablando de lo mismo. No encuentran salida a su rueda.
Antonio Recio Fa 1 mes
Y ya explican ahí los puntos calientes como la estación o los barrios conflictivos?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive