Les dades del Covid-19 al Maresme
Les dades del Covid-19 al Maresme

Mapa interactiu: el Maresme, de moment, aliè a brots de Covid-19

La comarca registra cinc casos per cada 100.000 habitants, lluny de la situació a Lleida però per sobre del Vallès o La Selva

El Maresme és un dels territoris on l'evolució de la pandèmia de Covid-19 està més controlada. En els darrers dos mesos, un cop passat el pic de casos, la situació s'ha estabilitzat amb una evolució molt positiva. A data de 5 de juliol, es registren 5 casos per cada 100.000 habitants, unes xifres que es troben en el tram més baix del territori. Res a veure, de moment, amb els brots recents a les terres de ponent.

En el mapa interactiu elaborat per Capgros.com en base a les dades que fa públiques la Generalitat, entre el 29 de juny i el 5 de juliol el Maresme presentava aquesta ratio tan baixa de casos, amb xifres similars a les que es registraven a les comarques dels entorns. En el cas dels dos vallesos, el nombre de casos proporcional al conjunt de la població és fins i tot més baix (3 per cada 100.000), mentre que a comarques com el Barcelonès la xifra arriba a 11 per cada 100.000.

Mapa interactiu

 

Al Segrià es registren 250 casos per cada 100.000 habitants

Tal i com mostra el mapa, les dades estan molt lluny de la situació preocupant que es viu a les terres de ponent, en especial a Lleida i el Segrià, comarca que s'ha hagut de confinar a causa d'un rebrot de coronavirus. Actualment s'hi registren 250 casos per cada 100.000 habitants. A La Segarra i a Pla d'Urgell són uns 80 per cada 100.000. En les darreres hores també s'han detectat brots a Tarragona i a les Terres de l'Ebre. 

El Maresme es troba, de moment, lluny d'aquestes situacions. En aquesta línia, l'Hospital de Mataró no té cap pacient ingressat per Covid-19 actualment, i en les darreres setmanes les xifres s'han mantingut molt baixes. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive