capgros.com/ACN

Llum verda a les obres de reparació de la platja de Cabrera

El projecte té un pressupost de 950.000 euros

El Consell de Ministres va autoritzar el passat divendres dia 7 les obres d'emergència que la Direcció general de Costes del Ministeri de Medi ambient porta a terme a la platja de Cabrera de Mar (Maresme), per reparar-la dels danys provocats pels temporals. L'import d'aquestes obres és de 950.000 euros. A causa dels forts temporals de l'hivern del 2005-2006, es van produir danys molt importants a la costa del municipi de Cabrera de Mar, especialment al seu extrem oriental.

La situació actual del front afectat per aquests temporals suposa un greu perill per als usuaris de les platges. El tram afectat té una longitud d'uns 400 metres i està molt marcat per la presència del ferrocarril, que discorre al llarg de la costa i que deixa entre ell i la platja una estreta franja de terreny amb escullera, per la qual transiten els usuaris de la platja per poder-hi accedir, "amb greu risc per a la seva integritat física", segons s'apunta al Consell de Ministres.

Les obres consisteixen en la reordenació de l'escullera, per formar amb ella un talús ordenat i resistent. En diversos punts s'habilitaran unes mampares d'accés a la platja i es condicionarà la senda, amb el que quedarà restituïda l'accessibilitat a la platja amb plena seguretat per als seus usuaris.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive