J. Vives

La Generalitat es compromet a fer la variant d'Arenys de Mar

El vial, que es construirà al rial de la Muvisa, permetrà descongestionar el trànsit de la riera

El director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, s'ha compromès a tirar endavant la redacció del projecte de construcció de la variant d'Arenys de Mar, que permetrà conectar la N-II amb l'autopista C-32. Actualment, la conexió entre aquests vials es realitza a través de la carretera d'Arenys de Mar a Arenys de Munt que travessa la riera.

Un estudi de la movilitat en aquesta carretera posa de manifest que el 60% dels vehicles que hi circulen ho fan de pas i que són pocs els que opten per agafar el vial de Valldegata Draper que també conecta amb l'autopista. La variant, que es construirà al rial paral·lel al centre comercial de l'antiga Muvisa, permetrà descongestion notablement el trànsit per la riera.

L'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, es va reunir aquest passat dilluns amb Jordi Follia per demanar-li que activi el projecte de construcció de la variant. L'anterior govern de la Generalitat va signar, el passat mes d'octubre, un conveni amb l'ajuntament arenyenc en el que es comprometia a desencallar aquest projecte. Ara el director general de Carreteres s'ha compromès a impulsar la redacció del projecte executiu, que serà el pas previ a l'adjudicació de l'obra.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive