capgros.com

La Cooperativa Agrícola de Cabrera exposa els seus productes

El Sindicat fa una mostra de productes d'horta coincidint amb la Fira Iberomana de CAbrera

El Sindicat organitza una mostra de productes d’horta coincidint amb la Fira Iberoromana del municipi
La Cooperativa Agrícola de Cabrera de Mar organitza, el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, una exposició de productes d’horta. L’activitat, que aquest any se celebra per dissetena vegada, forma part del programa d’activitats de la Fira Iberoromana  de Cabrera que se celebra el mateix cap de setmana, i que està inclosa dins el Festival Laietània que se celebra a diversos municipis del Maresme.

L’exposició de productes d’horta és una activitat de caràcter lúdic que impulsa el Sindicat de Cabrera per donar a conèixer els productes que conreen els seus associats, i promoure la planta i horta local. La mostra  d’horta es realitza amb els productes que els socis de la Cooperativa Agrícola de Cabrera cedeixen voluntàriament i de forma gratuïta. Amb les plantes i verdures que es recullen es munta un gran aparador de caràcter artístic –en la línia de les catifes de flors del Corpus-, que destaca per la varietat i els colors. Aquesta mostra es pot visitar durant dissabte i diumenge a la Plaça de l’Ajuntament de Cabrera de Mar. Al final de la mostra, el diumenge al vespre, es fan diversos lots –fins a una vintena- amb els productes exposats i se sortegen entre les persones que hagin adquirit un tiquet, que costa un euro.

La Cooperativa Agrícola de Cabrera té més de 90 anys d’història. A banda de serveis i productes per a l’horta professional i domèstica, el sindicat també disposa d’una agrobotiga on s’hi poden trobar verdures de temporada cultivades pels associats, així com per agricultors d’altres cooperatives de les terres de l'Ebre, Girona i Lleida. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive