La Canet més Modernista, en vídeo.
La Canet més Modernista, en vídeo.

Intercanvi turístic, comercial i cultural entre Canet i Berga

La campanya 'Esplèndid' preveu que les compres i us de serveis en una ciutat es pugui bescanviar a l'altre uns mesos més tard

La campanya Esplèndid és un projecte inèdit, pensat per potenciar el turisme desestacional, mitjançant un intercanvi turístic, comercial i cultural entre els municipis de Canet de Mar i Berga. Del 26 de febrer al 4 de març, tots els ciutadans que hi participin, podran consumir o adquirir productes i serveis en una de les dues ciutats. La despesa feta quedarà enregistrada en una targeta que després, durant la setmana del 12 al 18 de novembre, podran bescanviar a l'altra ciutat sense gastar ni cinc.

De moment ja hi participen prop d'un centenar d'empreses de diversos sectors relacionats amb l'activitat turística, com ara restauració, hostaleria, comerç, serveis, oci i lleure, però la llista és oberta i se n'hi poden afegir més. Tots ells apareixeran al web creat especialment per a la campanya www.esplendid.cat. En aquest web, qui s'hi inscrigui rebrà una targeta gratuïta personalitzada on s'hi enregistrarà el saldo que s'acumuli durant la primera setmana de la campanya. Aquesta mateixa quantitat és podrà gastar íntegrament al novembre a l'altra ciutat. D'aquí, l'eslògan "Berga convida a Canet" i "Canet convida a Berga".

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive