Tallaferro i Flor d'Alba, gegants d'Arenys de Mar
Tallaferro i Flor d'Alba, gegants d'Arenys de Mar

Els gegants d'Arenys de Mar sí que sortiran per Sant Zenon

Geganters i Ajuntament acorden un protocol de seguretat exhaustiu perquè ni la Festa Major ni Sant Roc no es quedin sense gegants

Arenys de Mar no es quedarà sense els seus gegants per la Festa Major. El municipi maresmenc que celebra les seves dues festes majors amb un mes de diferència veurà ballar en Tallaferro i la Flor d'Alba, juntament amb en Roc i la Maria i l'Elm i la Carmeta després que la colla gegantera i l'Ajuntament hagin acordat un protocol de seguretat sanitària fet expressament per a l'ocasió.

A Arenys s'ha arribat a un acord just en un moment en què moltes festes majors advoquen o bé per la seva suspensió en motiu de la Covid-19 o per programacions sense presència de les figures en cercaviles al carrer. 

A la Riera i amb el públic estàtic

L'acord contempla dues sortides dels gegants en motiu de la Festa Major de Sant Zenon, el 9 i 11 de juliol. Seran sortides condicionades: es faran a la Riera d'Arenys de Mar que és un espai prou ampli com per garantir aforament i distància i es requerirà que el públic sigui estàtic és a dir que no podrà acompanyar les figures sinó tan sols veure-les passar. La pròpia colla gegantera supedita a l'estricte compliment del protocol la possibilitat que per Sant Roc puguin tornar a sortir els Gegants.

El protocol signat per l'associació de geganters i l'Ajuntament estipula que hi haurà equips de portadors tancats per cadascuna de les figures i que aquests hauran de mantenir distància i fer servir mascareta. A cada canvi de portador es netejarà amb gel hidroalcohòlic la figura i entre cada cançó es farà una pausa per ventilar l'interior de les figures.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive