Una exposició del Festimatge de Calella
Una exposició del Festimatge de Calella

El Festimatge de Calella, un certamen únic al món que uneix fotografia i cinema

El Festimatge, organitzat per l’Associació Foto-Film Calella, se celebra fins al 2 de maig i enguany s'adapta a les restriccions anti-Covid amb exposicions presencials i activitats en línia

El Festimatge, Festival de la Imatge de Calella (Maresme) celebra des del 10 d'abril al 2 de maig una nova edició que porta per lema 'En tenim ganes!'. La del 2020 no es va poder fer per la pandèmia. Aquest any es f en un format adaptat amb activitats presencials (exposicions i projeccions) i d'altres en línia. Des de l'organització s'ha treballat per ajustar-se a les mesures sanitàries.

El Festimatge, organitzat per l’Associació Foto-Film Calella, és un certamen l´únic de tot el món que reuneix cinema i fotografia a la vegada. L’edició d’enguany reuneix tres certàmens que anteriorment se celebraven per separat i que es reparteixen per diferents indrets de la ciutat cedits per l’Ajuntament: la Trobada Internacional de 9,5 mm; el Trofeu Torretes de Fotografia i el Trofeu Torretes de Curtmetratges, on els visionats es faran des de la centenària Sala Mozart de Calella.

El festival ofereix un total de 21 exposicions d’accés lliure on es podran veure fins a 1.000 fotografies. L’exposició principal, “El lloc decisiu” de Pierre Radisic, es pot veure a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell, fins al 27 de juny. Als aparadors de diversos establiments de Calella també es pot gaudir de la Lliga al carrer, on els socis de Foto-Film Calella exposen obres. 

festimatge 2020 expo 02 TORRETES
Foto de Lourdes Gómez Fernández, ganadora del Premi d’Honor del 44 Trofeu Torretes de fotografia

Les 19 exposicions restants es podenveure a la Sala de Columnes de la Fàbrica Llobet-Guri, a partir de l’11 d’abril fins al 2 de maig. Com a novetat en aquesta edició, s’han organitzat visites guiades als dos espais, el 18 i 25 d’abril i el dissabte 1 de maig a les 12.00 h i a les 18.00 h amb reserva prèvia al 646 65 35 02.

EysdAsMWUAAG2U

Exposicions al Festimatge de CalellaPel que fa al cinema, la Sala Mozart oferirà el visionat de 70 curtmetratges que es comprenen en el 27è Trofeu Torretes de Curtmetratges. Les sessions començaran el dilluns 12 d’abril a les 19.00 h amb una projecció especial dels treballs premiats l’any passat en aquest trofeu. També es podran veure els dies 13, 14, 19, 20, 21, 26, 27 i 28 d’abril a les 19.00 h. També se celebrarà la trobada internacional de Cinema 9,5 mm. Aquest any el Festimatge serà el primer festival del món que celebra una trobada de Cinema 9,5mm de manera virtual.
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive