capgros.com

Especialistes de l'ADF talen a Òrrius set pins amb risc de trencament

Els exemplars estan situats molt a propo de l'escola Francesc Macià i del club esportiu del municipi

La brigada d'especialistes en arboricultura de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del Maresme està portant a terme aquesta setmana la tala de set exemplars de pi insignis, per evitar que caiguin. Es tracta d’arbres d’entre 22 a 27 metres d’alçada i uns perímetres de 120 a 140 centímetres, que a partir dels 30 anys presenten un elevat risc de trencament. Per aquest motiu, el propietari dels exemplars o el mateix Ajuntament s’ha d’encarregar d’ordenar la seva tala.

La tala d’aquests set exemplars presenta, a més de les dificultats que ofereixen l'altura, pes i volum dels pins, riscos complementaris, com la presència sota els pins d'un carrer, una línia elèctrica i una altra telefònica, així com la seva proximitat a l'escola Francesc Macià i al club esportiu d'Òrrius.

Per reduir el risc d'afectar a persones i béns, els pins de grans dimensions s'estan talant a trams, practicant tècniques d'escalada i també l'ús d'una plataforma elevadora. Els treballs van començar dimarts, dia 8 i havien de finalitzar aquest dimecres, dia 9.

La Federació d'ADF és una empresa especialitzada en treballs forestals i de tala d'arbrat de risc, i disposa d'un equip professional i amb experiència, i de les assegurances, que garanteixen la qualitat i la seguretat de la seva feina.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive