Moment en que han enderrocat el pont
Moment en que han enderrocat el pont

T. Rodon

Enderroquen el pont d'Arenys de Munt sense saber com travessaran els veïns

El pont, que va ser destrossat per una formigonera, era l'únic pas pels veïns de la part baixa de la riera en dies de pluja

El pont d'entrada d'Arenys de Munt on fa uns dies un camió s'hi va quedar atrapat ha estat enderrocat avui dimecres, dia 20 a les 4 de la tarda. L'empresa Ruscalleda SA de Sant Cebrià, especialitzada en enderrocs, ha estat l'encarregada de portar a terme l'actuació, que ha consistit en la demolició del pont per mitjà d'una màquina excavadora. A causa de l'impacte que va rebre per part del camió formigonera en l'accident d'aquest dimarts, no ha calgut incidir massa en l'estructura perquè caigués. L'empresa ha operat sobre la biga del pont demolint el formigó. Malgrat tot, les feines s'han hagut de retardar ja que s'ha trencat un mànec hidràulic de la màquina i l'empresa continua realitzant-hi els treballs. La biga, que ha conservat la seva estructura, s'aprofitarà ja que no es descarta la possibilitat de poder construir el pont nòvament.

Els Serveis Tècnics de l'Ajuntament d'Arenys de Munt encara han d'estudiar què es farà per poder reemplaçar el pont i fer que els vianants del poble puguin travessar la riera, sobretot en dies de pluja. Malgrat tot, l'Ajuntament també contempla altres opcions com poder fer una passera similar a la que ja està col•locada al capdamunt de la riera de Sobirans. De moment, però, els veïns hauran de fer una llarga caminada per travessar la riera els dies que plogui. “Estem intentant veure com ho fem perquè la gent travessi, la solució serà aviat”, ha dit l'alcalde de la vila, Andreu Majó.

D'altra banda, l'empresa Formasa, propietària de la formigonera que va destrossar el pont, ha explicat que el conductor del camió era novell i que no va estar atent a la senyal de tres metres d'alçada. Formasa espera que l'assegurança del camió cobreixi les destrosses.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive