J. Vives

Els Mossos ja patrullen al Baix Maresme

Un total de 150 agents de la policia autonòmica patrulla des d'ahir a deu municipis del Baix Maresme. Amb la posada en servei de la caserna de Premià de Mar es completa el desplegament dels Mossos d'Esquadra a la comarca.

La nova comissaria dels Mossos s'aixeca en un solar situat a la cantonada del Torrent Malet amb el carrer Enric Borràs, i ocupa una extenció de 2450 metres quadrats. El pressupost destinat a la construcció d'questa nova comissaria és de 270.000 euros.

El cap de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra serà l'inspector Josep Lluís Rossell. A la comissaria de Premià de Mar hi estaran destinats un total de 150 agents, que donaran servei a tots els municipis del sud de la comarca, des de Cabrera fins Montgat.

Els Mossos d'Esquadra assumiran, a partir de la inauguració de la nova caserna de Premià, les competències en seguretat ciutadana i control del trànsit, que fins ara requeien en la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Amb el desplegament al Baix Maresme de la policia autonòmica, la Guàrdia Civil quedarà relegada a les competències en l'àmbit marítim, mentre que la Policia Nacional assumirà els casos de terrorisme i llei d'estrangeria, així com el tràmit de documents.

La caserna de Premià de Mar s'inaugurarà oficialment aquest dissabte a la una del migdia. L'acte comptarà amb la presència del conseller en cap, Artur Mas.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive