Col·lapse circulatori important al voltant de Mataró
Col·lapse circulatori important al voltant de Mataró

Col·lapse circulatori important a Mataró i el Maresme

En un dissabte especialment caòtic a nivell viari, tant la C-32 com la C-60 presenten retencions

VLM Capgros 1350x366 0322
 

Dissabte horribilis per la circulació a Catalunya en general i, també amb quota pròpia, als voltants de Mataró. En ple debat per la sobresaturació de les vies ràpides, la fotografia de retencions del migdia d’avui és d’aquelles que domina i molt el color vermell. Hi ha retencions sistemàtiques tant a la C-32 com a la C-60 al seu pas per la capital del Maresme.

Tant la C-32, l’autopista del Maresme, al seu pas per Mataró com la C-60 a l’alçada d’Argentona presentaven 2 de les principals 6 retencions del mapa viari català a la una del migdia. També a la comarca, era especialment problemàtica la situació a Tordera, amb circulació aturada tant a la N-II com a la GI-600.

Col·lapse a l’AP-7

Part de la culpa del col·lapse la té un dia més l’AP-7 que ha arribat a sumar més de 30 quilòmetres acumulats de cua per tres accidents a Castellet i la Gornal, la Granada del Penedès i Maçanet de la Selva. El sinistre de Castellet ha estat finalment mortal amb un mort i un ferit greu en un xoc entre una furgoneta i un camió.

En paral·lel, les cues per l'accident a Maçanet de la Selva han superat els 14 quilòmetres en sentit Girona i l'SCT ha recomanat com a alternativa la C-32 des de la Roca del Vallès (per la C-60). I el sinistre de la Granada del Penedès ha provocat una congestió màxima d'uns 8,5 quilòmetres en sentit Tarragona.

 

 

 

Comentaris (2)

que es de la autovia alternativa C-32 i N-II? Fa 10 mesos
us recordau que habia una partida pressupuestada fins i tot per fer una alternativa (autovia per la muntanya) tant a la N-II com per la C-32 i que l'alcalde Mora i els independentistes a Mataró van fotra enrera?Doncs ara ens lamentem. No hi ha cosa que nos ens perjudiqui als ciutadans catalans que paguem impostos per culpa d'aquestes insaciables independentistes,ho veiem com ens porten delinquents que a més els paguen més de 600 euros cada mes sense aportació més que la destrucció.Traidor
Eric Fa 11 mesos
També va haver-hi un gran embús a la N-II des del Masnou fins a Mataró, però d'aquest no se'n parla. Ah, no, és clar, que la N-II no es una via susceptible de pagament. Embussos també n'hi havia abans pels peatges, o és que ningú ja se'n recorda?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive