El bordell Club Calipso, a la carretera N-II de Cabrera de Mar. Foto: Google Maps
El bordell Club Calipso, a la carretera N-II de Cabrera de Mar. Foto: Google Maps

El Calipso seguia exercint de prostíbul clandestinament saltant-se les restriccions anti-Covid

Els Mossos van registrar el bordell de Cabrera de Mar el 12 de març i van sancionar els propietaris, els clients i les treballadores

El bordell Club Calipso de Cabrera de Mar, que es defineix a si mateix com ‘el puticlub més gran de Barcelona’, seguia exercint i obert al públic de forma clandestina durant la pandèmia. Els Mossos d’Esquadra van intervenir-hi divendres passat, dia 12, i van denunciar els propietaris, les prostitutes i els clients per, entre d’altres, saltar-se totes les restriccions anti-Covid que prohibeixen aquest tipus d’activitats.

Els Mossos van obrir una investigació després de rebre una denúncia

Segons ha pogut saber Capgros.com de fonts policials, els Mossos van rebre una denúncia que els va portar a obrir una investigació per comprovar si realment el club, situat a l’N-II entre Mataró i Cabrera, es mantenia actiu tot i tenir-ho estrictament prohibit per les actuals mesures contra la pandèmia. El Calipso compta amb una llicència d’activitat d’establiment públic amb reservats annexos on s’hi realitzen activitats de naturalesa sexual, a banda de disposar de servei de bar amb pista de ball o espai assimilable. Aquest tipus de locals, és a dir, bordells, tenen prohibida temporalment la seva activitat.

El passat divendres, dia 12, els Mossos d'Esquadra va dur a terme un operatiu, després d’haver observat que, efectivament, hi havia entrada i sortida tant de noies com de possibles clients. El registre es va realitzar a les 6 de la tarda i dins del local hi van localitzar clients consumint begudes alcohòliques, així com un home amb una prostituta en un dels annexos.

Durant el registra els policies van trobar noies amagades a una habitació

Segons han detallat les mateixes fonts policials, els agents que van intervenir en l’entrada al prostíbul van trobar a diverses de les empleades amagades en una habitació, la porta de la qual s’havia bloquejat amb grans matalassos per intentar que passés desapercebuda als policies. Davant de tot plegat, els Mossos d’Esquadra van fer una denúncia als propietaris del Club Calipso per obrir l’activitat incomplint les restriccions anti-Covid, van aixecar 11 actes als clients per incompliment de les restriccions de mobilitat, per no portar mascaretes i per no respectar les distàncies de seguretat, així com a 8 dones que exercien l’activitat.

Tots els prostíbuls romanen tancats des de l'agost

El departament de Salut de la Generalitat va ordenar, el mes d'agost passat, el tancament de tots els prostíbuls de Catalunya, en el marc de la mateixa mesura contra la propagació de la Covid que ordenava la clausura dels locals d'oci nocturn com ara discoteques, sales de ball o bars musicals, entre d'altres. La mesura incloia els establiments públics amb reservats annexos, la llicència sota la qual s'emparen bordells com el Club Calipso. 

"El puticlub més gran i luxós de Barcelona"

La web del Club Calipso, absolutament explícita, detalla que es tracta literalment del “puticlub més gran i més luxós de Barcelona”. A part de detallar totes les instal·lacions que disposen, com una barra de 40 metres, una piscina i un total de 30 habitacions. A banda, ofereix un perfil i fotografies de totes les prostitutes i escorts disponibles, i detalla les tarifes de cada servei.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive