La punxada s'hauria produït divendres passat a Cocoa, segons ha denunciat la noia a les xarxes socials. Foto: Cocoa
La punxada s'hauria produït divendres passat a Cocoa, segons ha denunciat la noia a les xarxes socials. Foto: Cocoa

Bus nit gratuït pels joves de Sant Vicenç de Montalt fins la zona d'oci nocturn de Mataró

Es posa en marxa a partir d'aquest divendres i estarà disponible tots els divendres a la nit, d'anada i tornada

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i el Grup La Pau han signat un contracte per oferir el servei de transport de nit, denominat Bus Nit, entre Sant Vicenç i la zona d'oci nocturn de Mataró, i el trajecte a la inversa. El servei, que serà totalment gratuït pels joves de 16 a 18 anys del municipi, es començarà a prestar el proper divendres 5 de maig i s'allargarà fins al pròxim 28 de juliol, durant tots els divendres a la nit. L'objectiu és minimitzar el risc d'accidents de trànsit dels joves santvicentins durant el seu temps d'oci.Es tracta d'un model molt similar al que ja s'està aplicant a Premià de Dalt.

CONTRACTE BUS NIT

L'alcalde i el representant del Grup La Pau, en la signatura del conveni

El Bus Nit sortirà cada divendres des del Centre Cívic El Gorg a les 23h i farà una parada a les 23.15h al passeig dels Pins, abans de desplaçar-se fins la zona d'oci de Mataró. L'hora de tornada serà a les 5h de la matinada de dissabte des del mateix punt d'arribada i fins al de recollida. El transport s'oferirà amb un autobús de 32 places que estarà cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) i amb servei d'acompanyament a través d'un monitor titulat TES (Tècnic en Emergències Sanitàries). 

Accés preferent a les discoteques

A més, els joves que viatgin amb el Bus Nit tindran accés preferent a la discoteca que la majoria de joves freqüenten de la zona d'oci de Mataró, evitant així les nombroses cues. Concretament, aquesta iniciativa s'impulsa per evitar accidents de trànsit, oferir una alternativa al cotxe o la moto i donar un servei a tots aquells joves que no tenen mitjà de transport per fer els freqüents desplaçaments cap a la capital del Maresme.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive