Millores al port d'El Balís
Millores al port d'El Balís

El Balís es "posa guapo" renovant la imatge del port

El Club Nàutic El Balís realitza diferents obres amb l’objectiu de millorar els serveis i espais del port de Llavaneres

El Club Nàutic El Balís ha impulsat el projecte ‘Balís Posa’t Guapo!’ amb l’objectiu de millorar els serveis i espais del port de Sant Andreu de Llavaneres La iniciativa busca seguir oferint espais de qualitat pels socis i visitants, a través de millores implementades en tres fases diferenciades, la primera de les quals ja està a punt de finalitzar. Les millores es duen a terme tenint en compte que el Club Nàutic El Balís té gairebé 60 anys d'història i era necessari fer aquestes obres perquè els socis i usuaris puguin seguir gaudint d’espais amb un bon manteniment

Entre aquestes millores, segons expliquen des d'El Balís, destaca un nou sistema d’aparcament per garantir l’agilitat de l’usuari A més, s'incorporen senyalitzacions en les entrades al port i es renoven totes les escales de seguretat. Tot plegat, de cara a aconseguir una millor experiència dels usuaris.

La primera fase de les obres es va iniciar l'estiu passat i va consistir en la reparació i pintura de baranes al passeig marítim per garantir una major seguretat, gestió de vehicles abandonats o la reparació de la tanca de l’accés Nord. La segona fase, que ja està en marxa, contempla actuacions com: el nou sistema d’aparcament, les noves escales de seguretat, instal·lació de panells fotovoltaics a l’edifici social, noves senyalitzacions en les entrades al Port, pintura en alguns espais i la presentació de la nova web corporativa.

Finalment, el projecte finalitzarà amb una tercera fase centrada en accions com: la millora de la pavimentació del vial principal i la zona social, enjardinament de zones del port i també noves activitats perquè els socis i els visitants puguin seguir gaudint.

Gairebé 60 anys d'història

El Balís va néixer l'any 1966 de la mà d'autèntics emprenedors que volien gaudir d'un espai d'oci i esport. Al llarg d’aquest temps, el club s’ha posicionat com un club nàutic de referència en l'àmbit nacional gràcies al seu atractiu social i als seus èxits esportius, on destaca en vela lleugera. El club ofereix una àmplia gamma de serveis, com escola nàutica, club social, gimnàs... així como una variada oferta de restauració i d’activitats empresarials i nàutiques.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive