Vista del port d'Arenys de Mar
Vista del port d'Arenys de Mar

Arenys de Mar aposta per la recollida de residus porta a porta

El nou contracte de recollida de residus preveu un canvi de model de recollida selectiva, passant d'un sistema mixt al 100% del Porta a Porta

Arenys de Mar aposta per una recollida dels residus basada al 100% en el porta a porta. Un model que vol fer realitat aquest 2022, després que s'adjudiqués el servei de recollida selectiva a l'empresa Arca Serveis Ambientals, guanyadora del concurs públic.

 

Segons ha informat l'Ajuntament d'Arenys de Mar, l'empresa Arca va ser, de fet, l'única que es va presentar al concurs. Aquest nou contracte és el canvi de model de recollida selectiva, passant d'un sistema mixt al 100% del Porta a Porta.

Els propers mesos la nova empresa amb l'Àrea de Medi Ambient han d'articular com s'apliquen el nou sistema de recollida, com s'incrementen les recollides comercials o com s'organitzen les anomenades àrees d'emergència.

En les millores del servei, més enllà de les que exigia el plec del contracte, l'empresa s'ha compromès a reduir les emissions de CO2 en els seus vehicles i també la millora de l'eficiència del consum de carburant.

El contracte inclou uns supòsits de modificacions durant la seva vigència per adaptar-se a les necessitats del servei, que poden incloure qüestions com ua possible recollida PaP de vidre domèstic; o l'ampliació o reducció del servei per augment o reducció d'habitatges que cobreixi el servei.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive