Recreació de la futura via verda de Cabrera de Mar
Notícies relacionades
Recreació de la futura via verda de Cabrera de Mar

Així serà la via verda per a vianants i ciclistes a Cabrera de Mar

El Llaç Verd connectarà el nucli antic de Cabrera amb el Pla de l'Avellà i el mar per afavorir el passeig i el contacte amb l'entorn natural

VLM Capgros 1350x366 0322
 

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha fet un pas endavant en la construcció de la via verda que connectarà el centre urbà amb el Pla de l'Avellà, el barri marítim del municipi. En els propers dies començarà a redactar els projectes constructius del vial, del qual ja se'n coneixen més detalls com ara el disseny i el recorregut.

Es tracta del Llaç Verd, una futura via transitable a peu o bicicleta amb el propòsit d’unir el nucli del poble i la zona marítima. El proper pas és la redacció dels projectes constructius necessaris: el que desenvoluparà la Diputació de Barcelona en el tram de la B-502 i el que executarà el consistori en el tram corresponent al Torrent dels Vinyals.

Llaç verd 2

 A banda de connectar aquests dos nuclis, aquesta via proposa un recorregut en forma de llaç destinat a afavorir el passeig i el contacte amb l’entorn natural. La voluntat és que, en un futur, connecti també amb el litoral. El traçat projectat s’adapta a les diferents característiques dels indrets en els quals se situa. 

En el tram  de les Rieres de Cabrera i Torrent dels Vinyals, el Llaç Verd comptarà amb una franja continua de paviment dur per millorar l'accessibilitat i controlar les escorrenties. En els trams en carretera, per garantir la seguretat de vianants i ciclistes, es modificarà la secció de la via per incloure una nova vorera de, com a mínim, 3 metres d’ample i que a més es trobarà elevada respecte a la calçada. En els trams urbans es donarà continuïtat als carrils bici ja existents, adequant els dos passos per sota de l'autopista. 

 

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

renfaire Fa 2 mesos
Si es per vianants i ciclistes... malament ho tenim els vianants.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive