-
-

Eloi Solà / Puntdefuga.cat

Llits abatibles per guanyar espai en habitatges cada cop més petits

Una proposta per combatre la manca d'espai.

La manca d’espai és un problema cada cop més freqüent en els habitatges actuals, però afortunadament podem trobar diferents solucions que ens ajuden a aconseguir més metres quadrats d’espai. Una de les millors opcions que hi ha a dia d’avui en el mercat són els llits abatibles. 

Els llits abatibles ens ajuden a aconseguir espai lliure en les habitacions. Són ideals per habitacions petites, ja que durant el dia, el temps que el llit està recollit i ocult a la vista, es pot aprofitar l’espai per a altres coses i s’alleuja visualment l‘habitació. Són igual de còmodes que els llits convencionals i ofereixen les mateixes possibilitats de materials i colors que un llit convencional.

N’hi ha de dos tipus diferents: els horitzontals i els verticals. Els llits abatibles horitzontals tenen l’eix d’obertura en el costat llarg del llit, pel que són molt apropiats per habitacions estretes perquè sobresurten poc de la paret. Aquests poden incorporar prestatgeries, escriptoris, armaris...  En canvi, els llits abatibles verticals tenen l’eix obertura en el costat curt del llit, pel que tancades ocupen menys amplitud de paret que les horitzontals. Aquests són molt útils quan volem tenir un llit ocasional, normalment quan es porta un convidat.

S’utilitzen sobretot per a habitacions infantils i juvenils per dos raons: perquè solen ser les estàncies de la casa amb menor espai i perquè els nens i adolescents tenen unes necessitats d’espai elevades, ja que necessiten a banda de llit i d’armari, que si taula d’estudi i ordinador, que si zona per jugar i poder desenvolupar-se lliurement, que si zona d’emmagatzematge de joguines i llibres... Però també s’utilitzen de manera freqüent en habitacions de convidats i en segones residències. 

El mercat actual ofereix llits abatibles de gran qualitat tant en els acabats com en els sistemes d’obertura i tancament, trobant la solució més òptima en cada cas. 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive