capgros.com

'L'Oreig' i 'Arenys i Sa Comarca' ja són a Internet

Les històriques revistes es poden consultar gràcies a un programa de digitalització de la Diputació de Barcelona

Les històriques revistes arenyenques L'Oreig i Arenys i Sa Comarca es poden consultar a través d'internet des del web www.diba.es/xbcr, gràcies al Programa de Digitalització de Fons Locals impulsat per la Diputació de Barcelona. El programa permet consultar els números de l'any 1932 de la revista L'Oreig i el període 1915-1931 de la revista Arenys i Sa Comarca i també fa possible una recerca força acurada a partir del títol, temàtica o cronològia de les dues revistes, així com l'accés en format PDF als textos íntegres. Un altre avantatge és que especifica la localització física de totes i cadascuna de les revistes digitalitzades.

  Aquestes dues revistes arenyenques formen part d'un conjunt de 144 publicacions digitalitzades i consultables, de bona part de localitats de la demarcació de Barcelona. Les dues capçaleres són fonamentals en el context cultural de l'Arenys de Mar de l'època i inclouen documents d'extraordinària vàlua per apropar-se a la realitat de la vila durant el primer terç del segle XX.

  La Biblioteca P. Fidel Fita destaca que la importància d'aquest programa és que aprofita les possibilitats de les noves tecnologies per accedir a un tipus de material decisiu per entendre la idiosincràsia dels municipis i, en aquest cas, d'Arenys de Mar. A partir d'ara i gràcies a les noves tecnologies, qualsevol internauta interessat en aquest tema podrà accedir a la informació còmodament des d'arreu del món.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive