Un partit del Futsal Mataró a casa. Foto: R.Gallofré

Victòria vital del Futsal Aliança Mataró

El sènior masculí del Futsal Aliança Mataró es desplaçava a Lleida aquest diumenge en un partit d’alt voltatge, els rivals amb una afició entregada i amb una dinàmica de joc i resultats excel·lent volien derrotar als mataronins i igualar-los a la classificació.La primera part va estar molt igualada, tot i que en certes fases del joc els mataronins portaven la gestió de la pilota, costava generar ocacions clares de gol. Els locals, molt ordenats, generaven perill amb transicions ràpides i amb situacions d’1×1. El 0-1 arribava en el minut 15 quan Marc Campàs rebia una falta dins l’àrea i els àrbitres assenyalaven el punt fatídic. Oriol López obria el marcador i facilitava les coses pels visitants, que en aquests darrers minuts pujaven el ritme i podrien haver ampliat distàncies.

A la segona part els principals protagonistes van ser els dos porters i els pals, el porter local treia totes les clares ocasions mataronins i el visitant, Isaac Fernández, aturava situacions clares en transició dels locals. El gol no arribava, i tres pals evitaven el 0-2 que podria ser la sentència. En una de les transicions visitants, després de realitzar un 1×1 en banda un fot xut al segon pal es convertia en el 1-1 en pròpia porteria d’Oriol López. Bogeria a la graderia, plena de gom a gom i minuts de tensió. El temps passava i els mataronins començaven a dominar encara més la pilota i les ocasions de gol i quan restaven 4 minuts pel final, després d’una excel·lent circulació de pilota, Oriol López superava el porter amb un toc sutil i feia pujar l’1-2 al marcador. Tocava patir, defensar el joc de 5 lleidetà i sumar tres punts importantíssims.

El proper diumenge el Futsal Aliança Mataró rep al Teresa Maria Roca a la Barceloneta, rival dur i complicat de la zona alta de la classificació.