Un instant del matx. Foto: Futsal

Victòria clau del Futsal Aliança a Segona femenina

Triomf davant l'AECS L'Hospitalet.

El Futsal Aliança Mataró va aconseguir un triomf clau per 2-1 davant l'AECS L'Hospitalet de cara a la permanència. El primers minuts eren de domini altern on les noies dirigides per Nicky Dedeu tenien clares ocasions però la pilota no volia entrar, però en el minut 5 arribava el 0-1 visitant, un cop dur per les locals. Les mataronines seguien errant clares ocasions de joc i vora del minut 10 la portera local, Mireia Nedderman, patia una lessió i havia de ser substituida per una jugadora. Tot es posava en contra però les locals sense por usava la portera jugadora per generar confiança i ocasions. I així arribaria el 1-1 amb una bona combinació finalitzada al segon pal. Final a una primera part emocionant.

A la segona part el guió era el mateix, les locals alternant joc amb pivot o portera jugadora, provocant que les visitants s’haguessin d’esforçar molt defensivament i fins i tot tenint varies clares ocasions amb xuts de camp a camp i amb alguna gran aturada de la portera ocasional, Sara Cayuela. Fins a les acaballes no arribaria el 2-1 local, un cop d’aire fresc. Tocava defensar el resultat i patir fins al final, i així va ser, les visitants varen apretar de valent generant varies clares ocasions que no materialitzaven. Final, tres punts claus per seguir somiant, i ara la salvació es queda a un partit.