Un partit a casa de l'Advisoria Boet. Foto: R.Gallofré

Una mala segona part deixa l’Advisoria sense opcions davant el Barça

Les mataronines van acabar perdent per 56 a 65

36 a 28 al descans i la sensació que l’Advisoria Boet podia afrontar la segona part amb moltes opcions de superar el Barça a l’Eusebi Millán. L’equip local, però, va ser incapaç de mantenir el ritme anotador i va acabar cedint davant el conjunt blaugrana. Al final, les mataronines van encaixar la tercera derrota de la temporada (56-65).

Alina Hartmann (16 punts/9 rebots), Olga Ruano (14/7) i Marta Arbizu (10/8) van edificar la columna sobre la qual l’equip podia dipositar les seves esperances de victòria. Les mataronines van ser millors en el rebot (32 a 22) i en els tirs lliures (67% vs. 46% d’encert) però tot plegat no va ser suficient per acabar amb la resistència del Barça.

A la segona part l’equip visitant va ajustar la defensa i va deixar l’Advisoria amb només 20 punts, prop de la meitat dels que havia anotat durant els primers dos quarts. Així les coses, el Barça va poder capgirar el marcador i acabar sumant la seva quarta victòria en aquest inici de lliga. El Boet en té dues i, més enllà de la decepció per la derrota, s’emporta la sensació que l’equip és capaç de competir contra qualsevol rival.