Jessica Pujol

Una conferència exposa la progressiva mercantilització del tennis

Jorge Amilibia de la Federació Espanyola de Tennis, ha parlat a l'EUM sobre els sponsors, la política i els jugadors

El Responsable de Tennis Professional de la Federació Espanyola de Tennis (RFET) Jorge Amilibia, ha presentat avui dimecres una conferència que portava per títol La gestió del tennis professional. L'acte ha tingut lloc a l'Escola Universitària del Maresme (EUM) i ha tractat temes relacionats amb el món de la gestió esportiva com són el funcionament econòmic de la Federació, les activitats que desenvolupen i la importància d'aquestes.

El plantejament amb el que Jorge Amilibia ha obert la seva exposició ha estat: La Copa Davis, oci i/o negoci. Al llarg del discurs ha anomenat els esdeveniments esportius més importants de la Federació com són la Copa Davis pels homes i la Copa Federació per les dones, els quals són imprescindibles pel funcionament econòmic de la Federació, ja que suposen el seu principal ingrés. També ha parlat de les activitats més importants que realitzen com són, a més de les esportives, les comercials per aconseguir el rendiment necessari per tirar endevant les competicions, i les polítiques, les quals són condicionants territorials a l'hora de decidir on es juguen els partits més importants de la Federació.

Amilibia manté que avui en dia l'esport és un pilar molt fort en la nostra societat, fins i tot més que el comerç o la política, i que aquest ja no és pròpiament oci, sinó que, prenent les seves paraules: “És un negoci pur i dur”. Tot i que s'havia anunciat la possible assistència d'un dels capitans de l'equip de la Copa Davis, al final no s'ha produit.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive