Un policia local de Mataró guanya una medalla de bronze en winsurf

Un policia local de Mataró, Joan Novell, ha guanyat aquesta setmana la medalla de bronze en la modalitat de winsurf en els X Jocs Mundials de Policies i Bombers que dissabte van finalitzar a Barcelona. L'agent mataroní va aconseguir situar-se en la tercera posició de la classificació general provisional a l'acabament de les tres regates del primer dia, lloc que no va perdre malgrat la pressió que durant la segona jornada de competició li exercia el policia holandès que anava en quart lloc.

Tretze policies de Mataró han participat en aquests mundial representant España en les competicions d'esquaix, mitja marató i winsurf. En la modalitat d'esquaix no hi va haver sort i el policia mataroní va acomiadar-se de la medalla en les eliminatòries de classificació en acabar tercer del seu grup.

En la modalitat de marató, els atletes mataronins van acabar en posicions individuals compreses entre la 89 i la 500, dins un total de 602 corredors. Aquesta competició es caracteritzà per la seva duresa, ja que les altes temperatures dificultaven abordar amb comoditat el