Un moment del partit. Foto: Joan Ventura

La UE Mataró-Germans Homs supera el Cornellà i suma la desena victòria

Els de Charly Giralt tallen la petita ratxa de dues derrotes (75-62)

La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs encara no havia guanyat en aquest 2020. Les dues derrotes en els primers partits de l’any havien refredat una mica les expectatives després d’una primera part del campionat francament positiva. Davant el Cornellà, els mataronins van saber defensar amb encert i van transmetre, una altra vegada, la sensació que rascar alguna cosa positiva del Palau és una feina extraordinàriament complicada pel rival.

El partit va ser igualat i no es va resoldre fins l’últim quart (parcials de 15-18, 19-15 i 18-15 en els tres primers). El 23-14 del darrer període va deixar la victòria a casa. L’actuació d’Omaru Touré hi va tenir molt a veure (8 punts i 14 rebots), però també van ser fonamentals les aportacions de jugadors com Jaume Solé o Jordi Juanola, tots dos amb 16 punts.

La lluita pel rebot va ser força equilibrada (36 a 32) i els dos equips van presentar uns paràmetres d’encert similars de cara cistella. El Mataró, però, va defensar millor i també va recuperar més pilotes gràcies a la seva intensitat en els duels. El Cornellà, que en la primera volta ja va anotar només 48 punts davant els mataronins, és un equip important i de la zona alta però, davant la Unió, pateix per trobar una fluïdesa ofensiva que sí ha trobat en la majoria de partits de la lliga.

Els mataronins ja sumen deu victòries i se situen cinquens a la classificació, just per darrere d’un grup de tres equips, entre els quals hi ha el Cornellà, que acumula onze victòries. El Tarragona és líder amb un balanç de 13-3.