Nova victòria de la UE Mataró. Foto: R.Gallofré

La UE Mataró-Germans Homs reacciona a temps i torna a guanyar

Els de Charly Giralt es desfan del JAC Sants (69-58)

Nova victòria de la UE Mataró-Germans Homs en el partit disputat aquest diumenge a la tarda al Palau Josep Mora. Els mataronins es van veure sorpresos en els primers minuts per un JAC Sants molt encertat (12-23 al final del primer quart). La reacció local, però, no es va fer esperar.

La Unió va ajustar la defensa durant el segon quart i un parcial de 10-0 va conduir el partit al descans, al qual s’arribava amb un petit avantatge local: 34-30. A partir d'aquí, la igualtat va ser la tònica general del partit. Finalment, però, la victòria es va quedar a casa amb un resultat enganyós (69-58) que no serveix com a indicador de fins a quin punt va ser sofert el triomf.

Pol Cànovas (16 punts, 9 rebots i 3 taps) va firmar un gran partit i va ser el jugador més ben valorat (+27). Jaume Solé va anotar 19 punts (4/10 en triples) i Eduard Rodríguez va aportar 8 punts i 5 rebots. Van ser les actuacions individuals més destacades en aquesta nova victòria de la UE Mataró. L’equip de Giralt ja n’acumula set i és tercer a la classificació.