Un partit d'aquesta temporada. Foto: Joan Ventura.

La UE Mataró cedeix en l’últim quart a l’Hospitalet

Les mataronines tornen a perdre fora de casa (72-65)

La Unió Esportiva Mataró ja fa temps que competeix amb garanties a la lliga de Copa Catalunya. Sobretot a casa, l’equip és capaç de sumar victòries que l’apropen als seus objectius de la temporada. A fora, però, necessita alguna cosa més per acabar de trobar una major estabilitat. La derrota a la pista de l’Hospitalet és la quarta consecutiva lluny de Mataró.

L’equip de la capital del Maresme va tenir millors sensacions que el rival fins els darrers instants del tercer quart, però el conjut local va ser superior en els moments finals. Un parcial de 29 a 14 va decidir el partit a favor de l’Hospitalet. Les mataronines van afluixar en defensa i van veure com s’escapava la victòria per 72 a 65.

Fins llavors, la Unió havia mantingut el pols del partit (15-21, 13-11 i 15-19 de parcials). Millor en tirs de tres (37% vs. 31%), el Mataró només va patir en l’estadística dels tirs lliures (55%). En l’inici del tercer quart, l’equip de la capital del Maresme va arribar a gaudir d’un +16 (28-44), però tota la feina feta fins aleshores se’n va anar en orris en uns últims minuts en els quals l’Hospitalet va anotar amb massa facilitat.