Aida Soriano Fiérrez

Sobrín: 'Malgrat l'arbitratge, hem de ser conscients del que fem malament'

Tito Sobrín (entrenador de la UE Mataró)

S'han anat mantenint les distàncies amb l'Archena, però, al final, les decisions arbitrals han perjudicat l'equip.
Independentment de la tasca arbitral, que lògicament no ha estat la millor, la nostra valoració ha de ser què és el que nosaltres hem fet malament. Una de les claus era intentar baixar el nivell anotador de l'Archena i no ho hem aconseguit, perquè ens han fet 88 punts. Hem de felicitar el rival. A més, crec que hi ha una molt bona comunió entre el públic i l'equip, que el públic s'entrega quan l'equip s'ho deixa tot a la pista i hem d'evitar perdre més partits a casa, sabent que aquest partit es podia perdre perquè és un rival de molta qualitat.

La setmana vinent es juga contra el Pamesa, un dels quatre equips més forts del grup, juntament amb Santa Pola, Archena i Torrealta.
Intentarem guanyar el partit, intentarem guanyar un dels tres compromisos complicats que teníem (Santa Pola, Archena i Pamesa).Paco López (aler de la UE Mataró)

Com has vist l'equip?
Ha estat un partit dur, hem jugat contra un equip que no havia perdut encara cap partit i la veritat és que durant el partit ells han estat superiors. Hem començat molt bé, però després ens han fet molt de mal amb el seu joc interior i amb els seus contraatacs ràpids i al final, algunes decisions arbitrals ens han acabat de descentrar.

Personalment, com t'has trobat?
Avui no ha estat realment el meu millor partit, però bé, jo estic content d'estar aquí, cada dia intento millorar més i més, i encara queda molta lliga i espero tenir bones actuacions.

La setmana vinent, us enfronteu al Pamesa.
Ara portem dues derrotes seguides i intentarem fer un bon treball aquesta setmana i guanyar allà, jo penso que podem donar la sorpresa i guanyar al Pamesa.

Com veus l'evolució de l'equip?
Som un equip, que estic convençut, que anirem a més. Som un equip jove i amb el treball, a llarg termini, obtindrem resultats. Com més entrenem, més temps estiguem junts i ens coneguem millor, anirem a més.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive