Un instant del partit d'aquest cap de setmana entre Mataró Parc Boet i Ibaizabal. Foto: R.Gallofré

Segona victòria del Mataró Parc Boet a Lliga Femenina 2

Les de Jordi Vizcaino s'estrenen a casa amb un 67-64 davant l'Ibaizabal.

Bon inici de temporada del Mataró Parc Boet a la Lliga Femenina 2, que va imposar-se a l'Ibaizabal per 67-64 i va sumar així la segona victòria en dos partits. Les mataronines, que debutaven a casa en aquesta categoria, van fer valer el factor pista per aconseguir un nou triomf i seguir com un dels tres equips que ha guanyat els dos enfrontaments disputats fins el moment. Marta Claret, amb 12 punts i 8 rebots, va ser de les més destacades juntament amb Judy Jones, que als 11 punts va afegir 14 rebots.

El partit va començar amb domini de les visitants, que es van mostrar molt inspirades en el tir exterior i van poder emportar-se un primer avantatge de 14-17. L'alegria els duraria poc, perquè quan Claret i Jones van començar a funcionar en el rebot ofensiu, van eixugar les segones jugades de les visitants i van capgirar el marcador amb el 21-14 de parcial. Al descans les de Vizcaino ja guanyaven.

En el tercer quart, el capítol de rebots va ser clau per entendre la davallada en punts de l'Ibaizabal, que no va poder remuntar davant un Boet que estava més còmode i que ampliava diferències (14-11). En el darrer període, les mataronines van saber gestionar l'avantatges per acabar imposant-se 67-64.