Ivan San Antonio/Òscar Fernández

Quatre raons pel descens

La mala planificació esportiva, els problemes econòmics, els reforços d'hivern i el desencís de l'afició, han portat al C.E.Mataró a 3ªDivisió

1-La planificació esportiva
Una de les causes del naufragi del C.E.Mataró aquesta temporada ha sigut la mala planificació esportiva. El club, amb un dels pressupostos més baixos de la categoria, ha hagut de buscar fòrmules imaginatives per esdevenir competitiu, com ara el fitxatge de brasilers amb passaport comunitari. Allan, Rondinelly, Fernando i Douglas van arribar per il·lusionar la afició, amb el cartell de bo, bonic i barat. Dels 4 sudamericans, només els dos primers han arribat a entrar en els plans de Vilà amb regularitat.

2-Els problemes econòmics
El dèficit econòmic que arrossega l'entitat des de fa temporades ha limitat la capacitat de maniobra per aquesta. Una categoria com la 2ªB, entre la professionalitat i l'amateurisme, requereix d'una infraestructura econòmica sòlida que el club no ha sapigut trobar. Els problemes de solvència han arribat fins i tot als vestuaris, fent que els jugadors hagin hagut de cobrar les seves nòmines en diverses ocasions amb retràs. Aquests afers extraesportius han provocat una certa inestabilitat en la plantilla.

3-Els reforços d'hivern
Veient compromesa la continuitat de l'equip a la categoria, el club va haver d'acudir al mercat d'hivern per tal de reforçar la primera plantilla. Al desembre van arribar David Jiménez, Dani Rado, Dani Ruiz, Pitu Barquero, Roberto i Fabio, dels quals nomès aquests dos últims han sigut titulars amb Vilà. Fitxar un cop acabada la primera volta és signe de debilitat i accentua la manca de planificació esportiva de la plantilla. Els reforços d'hivern al final no han aportat el que s'esperava d'ells.

4-El desencís de l'afició
La marxa de l'equip durant tota la temporada ha provocat que s'hagi enregistrat una menor afluència de públic en els partits de casa que en temporades passades. Els aficionats han preferit quedar-se a casa que desplaçar-se fins al Camp Municipal d'Esports de Mataró per presenciar en directe els partits del C.E.Mataró. Les dificultats a la classificació no han ajudat a mobilitzar l'afició futbolística mataronina.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive