Un partit del Quadis Foto: R.Gallofré

El Quadis no pot amb el líder

L’Atlètic Barceloneta imposa la seva força (8-16)

Disset partits de lliga, disset victòries. La targeta de presentació de l’Atlètic Barceloneta, immaculada, ja feia preveure un partit complicat pel Quadis. Guanyar un duel contra el gran dominador del waterpolo estatal, fins i tot empatar-lo, sembla una quimera per la immensa majoria d’equips de la lliga. La història ve de lluny; l’Atlètic Barceloneta ha guanyat les últimes 16 lligues.

El partit es jugava a Mataró, i va caure la divuitena victòria de la temporada del conjunt mariner. És cert que el Quadis va intentar competir, en la mesura de les seves possibilitats i malgrat començar el partit sense encert en atac. La defensa visitant va ofegar l’atac del conjunt local durant el primer quart (0-2). De totes maneres, en els primers compassos del segon període va fer la sensació que el Mataró podria sentir-se dins del partit, com a mínim, fins al descans llarg.

El parcial durant el segon quart va ser de 3 a 5 i, per tant, els quatre gols de diferència ja feien gairebé impensable la remuntada (3-7). Durant el tercer període, el Quadis va seguir amb una bona dinàmica ofensiva (3 gols més). En canvi, no podia contenir el torrent ofensiu del rival. L’Atlètic Barceloneta sempre acabava trobant camins cap a la porteria local (3 a 4 al final del parcial).

Els últims minuts van servir per confirmar la superioritat del líder i campió. El conjunt mariner no va afluixar en atac i, amb cinc gols més, va acabar establint el definitiu 8 a 16. Munarriz i Larumbe, cinc i quatre gols respectivament, van exhibir un potencial ofensiu extraordinari. Pau Campos, amb tres encerts de cara porteria, va ser el jugador del CN Mataró més inspirat. El conjunt de la capital del Maresme és setè a la classificació amb 29 punts.