Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

El Quadis no passa dels quarts de final a la Copa del Rei

L’Atlètic Barceloneta imposa la seva superioritat (14-4)

Per alguna cosa és el gran dominador del waterpolo estatal i ha establert una dinastia única en la història recent de les competicions domèstiques. L’Atlètic Barceloneta, que acumula quinze lligues consecutives, era el gran favorit en el duel de quarts de final de la Copa del Rei contra el Quadis CN Mataró. I la lògica es va imposar. L’equip mariner va començar el partit amb un alt nivell d’activació per tal d’evitar sorpreses. Al final del primer quart, la distància ja era insalvable (4-0).

Les diferències encara s’eixamplarien més durant el segon període. El Mataró, incapaç de trobar solucions ofensives, seguia a zero. L’Atlètic Barceloneta, en canvi, mantenia el to en atac per arribar al descans llarg amb un clar 7 a 0 en el marcador. El partit ja no tenia més història, però el Mataró no és un equip que es caracteritzi, precisament, per abaixar els braços. Durant els últims quarts, el conjunt de Beto Fernández sabria competir.

De totes maneres, mentre l’Atlètic Barceloneta arribaria a sumar un 35% dels seus gols en jugades de superioritat (amb un 50% d’encert en aquesta estadística), el mateix factor seguiria penalitzant a l’equip de Mataró; 0% en aquesta faceta. Tots els gols del Quadis van arribar en situacions d’igualtat. No va saber treure profit a les jugades d’home de més. Al final, però, els parcials de 3-1 i 4-3, sobretot aquest últim, servirien per maquillar el resultat (14-4).

El Quadis passa pàgina i centra ara la mirada en la competició de lliga. Els de Mataró afronten dues jornades consecutives, els propers dissabtes, davant rivals que permeten plantejar-se el repte del sis de sis. El Canoe visitarà la capital del Maresme el dia 20 d’aquest mes. Després, el dia 27, el CNM jugarà a la piscina del Catalunya. Si l’equip de Beto Fernández guanya aquests partits certificarà el lideratge del Grup D de la Divisió d’Honor.