Un moment del partit. Foto: R.Gallofré

El Quadis CNM supera el cuer amb comoditat

Els de Beto Fernández s’imposen al Tenerife (16-7)

El Quadis Centre Natació Mataró tenia, aquest cap de setmana, un compromís assequible. El cuer de la lliga, el modest Tenerife, visitava la piscina de la capital del Maresme. Sense sorpreses, en aquest sentit. L’equip que havia perdut tots els partits de lliga disputats fins ara, s’apunta una nova derrota. El Mataró va ser superior i de seguida va deixar clar que no hi havia lloc per a fantasies.

Un parcial de sortida de 4 a 0 feia palès que el conjunt local volia liquidar el partit per la via ràpida. El Tenerife va fer el seu primer gol just abans del final del primer quart (4-1). El segon període va ser més igualat (4-3), però els de Beto Fernández ja havien fet la diferència en els minuts inicials.

Després del pas per vestidors, el Quadis obriria forat de manera definitiva amb un parcial de 5 a 1. L’últim quart ja només serviria per acabar de definir un marcador (16-7) que fa evident la diferència de nivell entre un i altre equip. Germán Yáñez, Lluc Bertran i Gustavo Guimarães, amb tres gols cadascú, van ser els principals canoners del conjunt local.

El Quadis Centre Natació Mataró és ara cinquè amb 24 punts. L’equip del Maresme presenta un balanç de vuit victòries i quatre derrotes que el situa a la zona noble de la classificació. La diferència en relació al sisè classificat, el Mediterrani, és de cinc punts. Justament el ‘Medi’ és el proper rival en partit de lliga.