Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

Quadis CNM i Mediterrani es reparteixen els punts

Empat a deu en un partit espectacular

Era, segurament, el gran partit de la jornada. I no va decebre. El Quadis Centre Natació Mataró i el CE Mediterrani van empatar (10-10) després d’un partit d’alt voltatge i de gran nivell. La piscina Josep Vallès va acollir un duel que s’està convertint en tot un clàssic de la màxima categoria. La igualtat i l’espectacle estan assegurats quan Mataró i ‘Medi’ es veuen les cares.

L’equip de Beto Fernández manava al final del primer quart gràcies a un gol de Marc Corbalán quan només faltaven dotze segons per la botzina (2-3). El local Benjamin Dutch va començar a entonar-se en el segon període per mantenir dins del partit al conjunt del barri de Sants (6-7).

Les defenses d’un i altre equip van ajustar els seus mecanismes després del descans llarg. Galeev situava l’empat (7-7) per deixar-ho tot obert abans de l’últim quart. El Quadis, més inspirat en els primers minuts del darrer període, semblava que es podia emportar la victòria (8-10) però la reacció final del Mediterrani ho va evitar (10-10).

Marc Corbalán, Edu Mínguez, Pol Daura i Germán Yáñez, tots amb dos gols, es van repartir el pes anotador del Quadis CNM. Els mataronins mantenen cinc punts de diferència sobre el Mediterrani i segueixen competint amb Terrassa i Sabadell per la tercera posició.