Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

El Quadis CN Mataró supera el Catalunya i acaba primer del Grup D

Victòria convincent de l’equip de Beto Fernández (8-14)

El Quadis Centre Natació Mataró ha tornat a la competició amb una victòria clara i solvent a la piscina del Catalunya. L’equip de la capital del Maresme va marcar el ritme del partit i va imposar el seu talent per superar el conjunt que liderava el Grup D de la Divisió d’Honor. El triomf permet al Quadis fer-se amb la primera plaça d’aquesta lligueta.

Els de Beto Fernández van anar gairebé sempre per davant en el marcador, però malgrat un primer avantatge de 0 a 2, amb gols de Pol Daura i Àlex Codina, el Catalunya tancava el primer quart restablint l’empat. Durant el segon període es va produir l’únic avantatge dels locals (3-2), i aquí la reacció del Mataró va ser fulminant. Quatre gols seguits, de Ramiro Veich, Edu Mínguez i dos de Germán Yáñez, situaven el 3 a 6 al descans llarg.

La diferència seguiria fent-se gran durant el tercer quart, amb un parcial de 3 a 5. Els cinc gols de marge (6-11) ja semblaven definitius pel Mataró. En aquest període, tornaven a mostrar-se fins de cara porteria Veich, Mínguez i Yáñez. Víctor Fernández i Max Casabella s’afegien a la festa. El Quadis havia trobat la dinàmica ofensiva necessària per acabar de decidir el partit al seu favor.

Ja en l’últim quart, el Catalunya no va tenir opcions d’apropar-se en el marcador ni de competir el partit. El CN Mataró va controlar la situació i va gestionar la renda que havia assolit fins aleshores. El parcial de 2 a 3 dibuixava el definitiu 8 a 14, amb gols de Yáñez (MVP del partit), Mínguez i Grummy. El Quadis va oferir un rendiment col·lectiu superior al seu rival i amb tota justícia certificava la primera posició al Grup D de la lliga.