Un partit del Quadis Foto: R.Gallofré

El Quadis cau a Sant Andreu i diu adéu al tercer lloc

Els mataronins es van veure penalitzats per un mal segon quart (11-9) i perden qualsevol opció d'aconseguir la tercera plaça del grup que els donaria accés a lluitar en el grup del sis primers de la lliga

6 a 2, resultat parcial del segon quart. El baix rendiment del conjunt mataroní en aquest període va enviar en orris la feina feta durant els primers minuts i en la segona meitat del partit. Els de Beto Fernández guanyaven (2-4) en els primeres instants d’aquest fatídic quart, però aleshores es van encallar en atac i van ser transparents en defensa. Sis gols seguits del Sant Andreu situaven el 8 a 4. El CNM quedava tocat.

Un gol del Mataró significava arribar al descans tres a sota (8-5). El tècnic del CNM va aprofitar aquest moment per ajustar les seves peces. Les consignes de Beto Fernández van fer efecte de seguida. La defensa, que fins aleshores no trobava els mecanismes per frenar el Sant Andreu, va començar a carburar. I ho va fer de manera francament espectacular. L’equip de Barcelona, que venia de fer-ne sis, es va quedar sense marcar durant el tercer període.

El partit entrava al tram decisiu i el Mataró podia competir-lo (8-7). L’equip del Maresme, fins i tot, va ser capaç de forçar l’empat en els primers instants de l’últim quart (8-8). En aquest punt, però, el Sant Andreu va ser capaç de canviar una altra vegada la dinàmica que estava seguint el duel. Tres gols seguits de l’equip de casa servien per dictar sentència (11-8). Al final, un gol del Mataró establia el definitiu 11 a 9. Aquest resultat deixa l'equip de Beto Fernández sense cap opció de lluitar per la tercera plaça del grup B de Divisió d'Honor, a falta de dues jornades per acabar la fase de grups, i que donava accés a lluitar en el grup dels sis primer de lliga.

Edu Mínguez, autor de tres gols, va ser el màxim golejador del Mataró. Niko Paul, del Sant Andreu, en va marcar sis per deixar la seva empremta com a jugador més destacat del partit. El Quadis veu ara com el seu rival d’aquest cap de setmana es fa fort en la tercera posició. El Mataró és quart a sis punts del Sant Andreu.