La Piscina Municipal de Mataró haurà estat més de tres mesos tancada
La Piscina Municipal de Mataró haurà estat més de tres mesos tancada

La Piscina Municipal de Mataró reobrirà el 25 de juny

Funcionarà amb reserva prèvia de franja horària i la Piscina farà cursets per adults però no per a infants aquest estiu

La Piscina Municipal de Mataró reprèn la seva activitat després de Sant Joan, adequada a les noves normaitves i amb un sistema de franges horàries amb reserva prèvia per a les seves persones abonades. L'equipament va tancar el 13 de març i des de llavors no ha obert al públic per l'estat d'alarma

Per garantir que es compleixen les mesures d’higiene i distància, s’han organitzat 12 franges horàries de dilluns a divendres i 4 franges pels dissabtes al matí, per oferir a les persones abonades. Per poder fer ús dels serveis caldrà haver reservat prèviament, sempre que sigui possible per telèfon (93 741 61 61  / 661 871 886) o per correu electrònic a l’adreça piscinamunicipal@ajmataro.cat  

Amb el retorn de l’activitat a la Piscina situada a l’Avinguda del Velòdrom tornen també els cursets i les activitats aquàtiques dirigides per adults es faran en les mateixes franges al llarg del dia. Des de la Piscina Municipal s’està contactant amb totes les persones inscrites a fi d’organitzar els grups. També s’oferiran diverses franges horàries per fer l’activitat “banya’t amb el teu infant”, en aquest cas cada infant (d’1 a 7 anys) i la persona que l’acompanyi tindran un espai delimitat a la piscina petita, prèvia reserva. Els infants que ja saben nedar, poden fer ús del servei de bany prèvia reserva d’espai i prova de nivell (per menors de 16 anys)

Sense cursets per infants

Pel que fa als cursets de natació per infants de l’estiu 2020, aquests s’anul·len degut a les restriccions de distàncies i mesures higièniques marcades per normativa. L’Ajuntament assegura que “S'ha vist inviable portar-los a terme ja que dins l’aigua és molt difícil que els infants mantinguin la distància de seguretat i a més el monitor o monitora no podria interactuar amb ells de la manera habitual, cosa imprescindible per l’aprenentatge en un medi com l’aquàtic”.

A partir del mes de setembre les activitats s’organitzaran en funció del que s’estableixi en aquell moment pel que fa a ràtios, distàncies o higiene. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive