Aida Soriano Fiérrez

Nova derrota del sènior femení de la UE Mataró

El conjunt mataroní va perdre contra el Vinaròs per 72-62

Les noies de la Unió Esportiva Mataró van tornar a perdre en la setena jornada de la Lliga Femenina-2. Després d'aconseguir la primera victòria en la cinquena jornada contra el Segle XXI, les noies de Cristina Navarro han encaixat dues derrotes consecutives. La primera va ser a la pista del Viladecans. Dissabte passat, dia 4 de novembre, va ser la segona. El Vinaròs va guanyar la Unió per 72-62 i les unionistes sumen, així, sis derrotes i una victòria en set jornades.

El conjunt mataroní va començar el partit molt bé. El resultat al final del primer quart era de 14-14, i les noies de Cristina Navarro van aconseguir avançar-se al marcador en el segon temps amb un 27-33 al descans. Fins i tot van aguantar aquesta avantatge durant el tercer període, amb un resultat força optimista de 48-53 abans de començar el definitiu i últim quart. Però malgrat tot això, les coses es van torçar de mala manera quan el Vinaròs va canviar en defensa i les unionistes van protagonitzar pèrdues de pilotes innecessàries. Així doncs, l'equip local va aconseguir superar les noies de la Unió i el partit va acabar 72-62 a favor del Vinaròs.

Al final de l'enfrontament, l'entrenadora unionista es lamentava: “El partit ha estat calcat al de dimecres contra el Viladecans, només que aquest cop ens han superat a l'últim quart i contra el Viladecans ens vam veure superades en el tercer quart. Hem de millorar en defensa i superar aquesta espècie de ‘fòbia' a guanyar que sembla que estem patint en els últims partits”. El pròxim rival de les unionistes serà el Sant Adrià.