L'equip ja és tercer a la classificació, empatat amb els dos primers.

Nova derrota del Joventut Handbol Mataró

Els groc i negres cauen 23-25 amb el Sant Esteve Sesrovires.

El Joventut Handbol Mataró ha entrat en una mala dinàmica de resultats i tot i que molts d'ells són ajustats, suma diverses ensopegades en lliga. La darrera va ser aquest cap de setmana a casa amb el Sant Esteve Sesrovires, amb qui van claudicar per 23-25 en un altre partit igualat que no va caure de part dels groc i negres.

Els mataronins van començar el partit a remolc, però ràpidament el van empatar (a sis i a vuit) i van cagirar el marcador a cinc minuts per acabar: 11-10. Aquest avantatge, però, no el van poder mantenir i al descans perdien d'un gol.

A la represa aquesta diferència es va mantenir en el primer parcial (13-14) però un 0-3 en els següents minuts va complicar el matx. L'equip es va trobar quatre gols per sota, després a cinc i això ja semblava irremuntable. A cinc minuts pel final perdien 19-24, resultat que van intentar capgirar amb un 4-1 de parcial però que no va ser suficient.